9 Μαΐου 2012

΄Αδειο σακί δε στέκεται, γεμάτο δε λυγάει ...

Να ΄μαι πάλι! Περνάει ο καιρός ε? Αχ και πως περνάει ...
Λοιπόν,  αν πήρε καλά το μάτι μου την τελευταία μου ανάρτηση και το πότε αναρτήθηκε, πάνε κοντά δυο μήνες που δεν έχω φανεί! Α π ί σ τ ε υ τ ο!

Η αλήθεια είναι ότι, όχι πως δεν ήθελα ν΄ανοίγω τούτο δα το μαγαζάκι,  μα να, προσπάθησα να φτιάξω ένα άλλο μπλογκάκι, πιο νόστιμο και πιο περιεκτικό!  Τι να σας λέω τώρα, το πως και τα γιατί. Τελικά όπως βλέπετα, να ΄μαι πάλι εδώ, πολλά όπως πάντα υποσχόμενη και πάντα ευχόμενη να κόψω τις απουσίες και τις ... απιστίες! Και τι που προσπάθησα να κάνω άλλο μπλογκ? Και σχεδόν σκράπας  είμαι με τις νέες τεχνολογίες και να τις παρακολουθήσω δεν μπορώ, βάλε και το μπάχαλο στη δουλειά, βάλε και κάτι Πάσχατα κι αργίες, βάλε και μια μεγάλη βόλτα που έκοψα εν τω μεταξύ, που μυαλό και που καιρός! Συν το Γκούγκλ, όλο αλλαγές και καινοτομίες!

Δεν θυμάμαι που είχαμε μείνει, αλλά κι ούτε που έχει καμιά σημασία.
Σίγουρα είχαμε μείνει πριν τις εκλογές ... ΄Αλλο μπάχαλο κι αυτό! ΄Ενα, βέβαια, εξαιρετικά ενδιαφέρον μπάχαλο κυρίως όμως ένα μπάχαλο μ΄ένα εξαιρετικό κι εξαιρετικά ενδιαφέρον αποτέλεσμα!  Ενδιαφέροντος συνέχεια επί τις οθόνες σας και επί τις εφημερίδες σας και είδομεν. Δεν βρίσκω δηλαδή και για πιο λόγο ν΄ασχοληθώ με το θέμα! Υπάρχουν άπειροι τόσοι "ειδήμονες" ώστε αφήνω το θέμα σ΄αυτούς.

Να σας πω τώρα κι ένα μυστικό. Προσπαθώ να ενημερωθώ κι όχι μόνο, για τα γκουγκλοδρώμενα και μόλις γίνω ξεφτέρι κι ατσίδα - δηλαδή τρόπος του λέγειν- θα γίνει τούτο δω το μαγαζάκι ...




Δεν υπάρχουν σχόλια: