2 Ιανουαρίου 2011

Μετά τη βροχή, κουκούλα ...



2 του πρώτου  μηνού και δυο του καινούργιου χρόνου -

Μμμμμμμ και τι ωραία μέρα σήμερα! ΄Εστω κι αν έφυγε το μεγάλο μου ... η μέρα είναι όμορφη! ΄Εφτασε καλά στον προορισμό του άρα όλα καλά-καλά!
Α, κι έχουμε κι ήλιο εμείς εδώ !!!!!!!!!!!! Μην κοιτάτε εσείς εκεί που τον χαιρόσαστε συχνότερα! Κάτι πάρα πολλές μέρες πάνε που δεν τον είχαμε δει εξ ου κι η ενθουσιώδης υποδοχή του!

Το "διάλειμμα" κράτησε ολίγον παραπάνω ε; Ε τι να κάμνομεν, οσάκις έχομεν δουλειές να κάμνομεν υποχρεωτικά απουσιάζουμε! Ποιοί εμείς; Πληθυντικός ευγενείας βρε καθότι σέβομαι την αφεντομουτσουνάρα μου! Ναι αμέ!

Πολύ καλή σας μέρα
Αύριο δουλειάς έναρξη κι είπα να βάλω μπρος από νωρίς σήμερα! Αύριο το γιορτινό διάλειμμα τελειώνει για τα καλά και για να δούμε αν και πόση όρεξη θα ΄χω να περνάω από δω να τα λέμε!

Μα και σε λίγες μέρες τα μικροσκοπικά λαμπάκια -που με τρελαίνουν και που στολίζουν δέντρα και παράθυρα θα κάνουν διάλειμμα κι αυτά και θα σβήσουν! Θα μπουν στα κουτιά κι έτσι σβηστά θα μείνουν μέχρι κάτι μέρες πριν τον επόμενο καινούργιο χρόνο που θα σκάσουν πάλι μύτη και θα πιάσουν "δουλειά"!!!

Ναι ξέρω, σας μίλησα για δουλειά κι όλοι κατσουφιάσατε! Αμ κι εγώ τι νομίζετε, μήπως το φχαριστιέμαι; Κι όμως θα ΄πρεπε! Για σκεφτείτε ... πόσοι και πόσοι -άλλοι για τούτο, άλλοι για κείνο, άλλοι γιατί δεν μπορούν κι άλλοι γιατί δεν γίνεται- δεν θα το κάνουν και δεν θα σηκωθούν όχι απλά νωρίς αλλά γιατί δεν μπορούν! Θα σας άρεσε; Δε νομίζω! Κι όχι απλά δεν θα πάνε δουλειά μα και πως θα κυλήσει ο χρόνος τους, το σκεφτήκατε; Καλύτερα λοιπόν νωρίς, καλύτερα δουλειά! Χαμογελάστε παρακαλώ ... Αργία μήτηρ πάσης κακίας!!!

Καλή Κυριακή ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: